EXPORT AND INVEST BUSINESS MEETINGS

On Tuesday 10 April 2018, in hall G, the Algerian Chamber of Commerce and Industry is offering visitors and exhibitors a series of workshops dedicated to export in order to initiate, motivate and encourage economic operators in this sector to develop their export activity. 

Speakers will discuss with participants the decisions taken by the Algerian government which, due to the complex international economic environment, is implementing a strategy to help and support all economic players wishing to develop into other markets or invest in Algeria.

The full programme is as follows:

WORKSHOP 1 - (80 places) - Registrations are closed !

If you are interested but did not have time to register, come by to the conference room to ckeck if there are available seats.

Investment climate in the Algerian agri-food sector.

Presentation by ANDI. 

From 10:30 a.m. to 11:30 a.m. (1 hour).

 

WORKSHOP 2 - 80 places - Registrations are closed !

If you are interested but did not have time to register, come by to the conference room to ckeck if there are available seats.

 

Contract and Financial Securities.

Presentation by M. DJOUMAGH El Hadi.

From 11:30 a.m. to 12:30 p.m. (1 hour).

 

WORKSHOP 3 - 80 places - Registrations are closed !

If you are interested but did not have time to register, come by to the conference room to ckeck if there are available seats.

 Foreign Market Penetration Strategy.

Presentation by M. LALMAS Smail.

From 1:30 p.m. to 2:30 p.m. (1 hour).

 

 

WORKSHOP 4 - 80 places - Registrations are closed !

If you are interested but did not have time to register, come by to the conference room to ckeck if there are available seats.

The Role of Customs in the Development and Promotion of Export.

Presentation by Algerian Customs.

From 2:30 p.m. to 3:30 p.m. (1 hour).

 

 

WORKSHOP 5 - 80 places - Registrations are closed !

If you are interested but did not have time to register, come by to the conference room to ckeck if there are available seats.

Labels and their impact on Exports.

Presentation by M. LAIDOUCI Mohamed.

From 3:30 p.m. to 4:30 p.m. (1 hour).

 

 

WORKSHOP 6 - 80 places - Registrations are closed !

If you are interested but did not have time to register, come by to the conference room to ckeck if there are available seats.

 Food product Export Logistics.

Presentation by M. SIDI SAID Abdennour.

From 4:30 p.m. to 5:30 p.m. (1 hour)